Her kan du se, hvem du møder i vores klinik på Hovedvejen 86.

Du møder os i klinikken

Karin, Dyrlæge og Ejer

Jeg er uddannet dyrlæge fra Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole (KVL), suppleret med en 2-årig fagdyrlægeuddannelse i Smådyrs sygdomme.

Mit karriereforløb er langt og broget:

Efter endt uddannelse var jeg i kortere tid ansat i Levnedsmiddelkontrollen, men rejst med min mand Dawit Zekiros* til Etiopien, hvor jeg i 4 år har arbejdet som dyrlæge med diagnosticering af tropesygdomme hos kvæg, behandling af æsler, produktion af slangemodgift, undervisning af dyrlægeassistenter, rabiesvaccinationskampagne mm

I Danmark har jeg ledet Centrallaboratoriet på KVL, været ansat i Ambulatorisk klinik med jævnlige dyrlægebesøg i Zoologisk have og undervisning af dyrlægestuderende i mindre husdyrs sygdomme, både teori og praksis.

Dawit og jeg startede Hovedvejens dyreklinik i 1982. Det har været en stor glæde at drive denne praksis og jeg ser hver dag frem til at udføre mit arbejde som dyrlæge.

Udover min familie og dyrlægegerningen interesserer jeg mig for musik, billedkunst, hundesport (agility mm) og har opdræt af Petit Basset Griffon Vendéen.

* Gift med Dawit Zekiros, født i Etiopen dansk uddannet dyrlæge, død 2013.

Frederikke, Dyrlægestuderende